FCM Dinamo Onesti a ratat câstigarea Ligii a IV-a si, implicit, prezenta la “barajul” de promovare, titlul de campioana judeteana revenind Sport Clubului II, care se va bate pentru accederea in C cu nemtenii de la Vointa Ion Creanga.

Onestenii s-au consolat, in schimb, cu cel mai prolific atac al campionatului (197 de goluri) si cu victoria din faza judeteana a Cupei României. Echipa de pe Trotus a intrat in posesia trofeului miercuri, dupa finala câstigata cu scorul de 4-2 in fata Siretului.

Astfel, FCM Dinamo Onesti va reprezenta Bacaul in viitoarea editie a Cupei României, faza nationala. La finala de miercuri a Cupei României, de pe stadionul “Lucretiu Avram”, Asociatia Judeteana de Fotbal a premiat si campioanele judetele la juniori A1 (Aerostar Bacau) si juniori D (CSS Onesti).

Sâmbata, in pauza meciului de liga secunda Sport Club – FC Clinceni, AJF Bacau va premia si celelalte campioane ale judetului la juniori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ