Metalosport Galati- Sport Club Bacau (azi, ora 14.30)

O noua deplasare pentru Sport Club Bacau. De data aceasta in Cupa. Pe terenul colegei Metalosport Galati, singura echipa din Seria I a Ligii a III-a fara gol primit in acest inceput de campionat. Sport Club, in schimb, are poarta larg deschisa.

Si usor de gaurit. In ultimele trei jocuri, defensiva bacauana a primit goluri intr-o progresie ingrijoratoare: unul de la ciucanii Csikszereda, doua de la Harman si trei vineri, la Pascani. “Nu numai ca luam goluri, dar si ratam foarte mult. La Pascani, am irosit nenumarate ocazii, multe din ele singuri cu portarul”, s-a plâns antrenorul Sport Clubului, Gica Penoff.

PUBLICITATE

Pentru jocul de azi, cu Metalosportul, bacauanii acuza o serie de probleme de lot, o parte din componentii SC-ului riscând sa nu efectueze deplasarea la Galati din cauza serviciului. “Vom vedea marti dimineata pe cine contam si pe cine nu.

In orice circumstante, noi vom incerca sa câstigam la Galati si sa ne continuam parcursul din Cupa”, a adaugat Penoff.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Daca sunt jucatori care lucreaza si nu pot merge la meci, macar atat ar putea face Primaria: sa le rezolve salariile prin niste firme care vor sa sponsorizeze salariile jucatorilor respectivi, la valoarea la care au acum contract de munca. Primele le va plati SC-ul. Ei reprezinta imaginea Bacaului si doar atat daca se mai poate face, sa li se asigure timp de pregatire si sa joace ANTRENATI… Doar atat, deoarece e posibil ca din primavara sa ne trezim doar cu achipe in liga 4. Pentru ce se mai pregatesc copiii si juniorii din Bacau ?

LĂSAȚI UN MESAJ