2 decembrie 2023
SportFotbal/ Cupa României, etapa a doua: FC Bacău a surclasat-o pe CSM Bacău...

Fotbal/ Cupa României, etapa a doua: FC Bacău a surclasat-o pe CSM Bacău cu 9-1!

Scor de maidan în cea de-a doua etapă a Cupei României, care a propus derby-ul băcăuan dintre FC și CSM. Miercuri seara, FC Bacău a surclasat-o cu 9-1 pe CSM Bacău, calificându-se astfel în faza a treia a Cupei, ce va avea loc miercuri, 16 august.

Etalând un joc de mare calitate, „alb-roșii” antrenați de Costel Enache au condus până spre final cu 7-0 grație reușitelor semnate de Oasenegre (min.11), Buga (13), Albu (18), Ciumașu (45+2 și 52), Lucaci (48) și Vraciu (57).

În minutul 90, „CSMeii” pregătiți de Cristi Popovici au înscris golul de onoare prin Viorică, însă în minutele de prelungire, gazdele s-au dezlănțuit din nou, marcând de alte două ori prin Vraciu (90+2) și mezinul de 15 ani, Luncașu (90+4). În altă ordine de idei, toate cele trei divizionare C din Bacău, FC, CSM și Aerostar au fost repartizate în aceeași serie de campionat.Pe lângă FC Bacău, CSM Bacău și Aerostar, Seria I mai cuprinde următoarele formații: Viitorul Darabani, Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava, Șomuz Fălticeni, Știința Miroslava, Rapid Brodoc și CSM Vaslui.

Cea de-a patra divizionară C a județului, nou-promovata Viitorul Curița va evolua în Seria a II-a. Vineri, 11 august se trage la sorți programul noului sezon de Liga a III-a, campionatul urmând să înceapă pe 26 august.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri