Vlad Scânteie a fost principalul realizator al Aerostarului in jocul cu Vitis Suletea

Aerostar a facut scor, 8-1, cu Vitis Suletea, in timp ce Gauss a fost eliminata la penalty-uri: 6-7 cu Euromania Dumbraveni

Una calda, alta rece pentru cele doua reprezentante ale Bacaului in debutul fazei nationale din Cupa României. Divizionara C Aerostar isi continua cursa in Cupa, spre deosebire de campioana judeteana, Gauss, care a fost eliminata la capatul unui meci al carui deznodamânt a fost decis de loviturile de departajare.

Aerostar si-a asigurat calificarea in faza urmatoare dupa ce miercuri seara a facut scor la Bârlad, cu vasluienii de la Vitis Suletea. Chiar daca echipa gazda a deschis scorul dupa doar 40 de secunde de joc, “aviatorii” nu au avut nicio problema in bascula rezultatul in favoarea lor.

Golgheterul Aerostarului, Vlad Scânteie si-a confirmat apetitul de gol si in Cupa, realizând un hat-trick. Lista marcatorilor a fost completata de Artenie, cu o “dubla”, Honea, Mihaes si Tudorache. Antrenorul oaspetilor, Misu Ionescu a inceput jocul contra lui Vitis cu urmatorul “unsprezece”: Dornescu- Hâncu, Mihaes, Belecciu, Hutanu- Blanaru, Intuneric, Chirila, Honea, Istrate- Scânteie. Pe parcurs au mai intrat Tudorache, Artenie si Ardei. Dupa victoria din Cupa, Aerostar a intrat intr-un cantonament care se va incheia miercurea viitoare, când este programat un amical cu Sporting Liesti. Urmatorul joc din Cupa al Aerostarului va avea loc pe 24 august, atunci când in competitie, pe lânga cele 40 de echipe calificate in prima faza, vor intra si 26 de formatii din esaloanele doi si trei.

Daca “aviatorii” asteapta sa-si afle adversarii din faza urmatoare a Cupei, in schimb Gauss Bacau a incheiat conturile cu aceasta competitie. Miercuri, echipa antrenata de Radu Sascau a pierdut cu 7-6, dupa executarea penalty-urilor, confruntarea sustinuta in Vrancea, impotriva celor de la Euromania Dumbraveni.

Gauss a reusit sa deschida scorul in minutul 104, prin Vladut Pavel, insa, reusita fostului atacant al FCM Bacau nu s-a dovedit suficienta pentru ca bacauanii sa-si asigure calificarea. Cu doua minute inainte de finalul prelungirilor, Euromania a restabilit egalitatea, impingând jocul la penalty-uri. Si aici, Gauss a avut calificarea in mâna, insa la 2-1, Dediu a irosit lovitura de departajare care ar fi permis desprinderea la 3-1. Mai mult, ulterior au ratat de la punctul cu var si Ichim si Neagu, astfel incât campioana judetului Bacau a fost eliminata cu scorul general de 7-6. La Dumbraveni, Gauss a avut urmatoarea componenta de start: Sustac- Dediu, Ichim, Neagu, Dobârceanu- Hermeziu, Dima, Sascau, Vl. Pavel- Boghian, B. Lupu. au mai jucat: Cheta si Ciubotaru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Orice am zice se vede cu ochiul liber că Gauss nu are valoare nici ptr campionatul sătesc.
  Echipe sătești i-au scos din două curse. Deci componenții acestei grupări sunt lipsiți de valoare.
  Poate numai unii, dar (sigur) peste 50% dintre ei.
  Concluzia ? Acută criză de fotbaliști în județul Bc. Nu mai sunt grupe de copii și juniori și nici antrenori cu calități ptr acest nivel.
  Unde-i Partizanul, Letea, Proletarul, FCM-ul, Liceul de fotbal ??
  Unde-i Moinestiul, Comănestiul, Dărmănestiul, Tg.Ocna (M.Pană, M.Petrovici,etc.),Onestiul ???
  Botoșaniul sau Suceava nu aveau nimic, cu 20 de ani în urmă, acum sunt cu trei clase peste Bacău.
  Minciuna, hoția, delăsarea și neimplicarea unor foste glorii au dus la dezastrul fotbalului.

LĂSAȚI UN MESAJ