Aerostar Bacau- Sporting Liesti (azi, ora 16.30, stadion “Aerostar”)

Saptamâna importanta pentru divizionara C bacauana Aerostar. Daca nu cumva, chiar decisiva. Aflati la cota zero in campionat, “aviatorii” incearca sa se desprinda de la sol si sa obtina primele puncte sâmbata, in deplasarea de la Valea Marului.

Pâna atunci, insa, echipa antrenata de Misu Ionescu se afla in fata unui important examen in Cupa României. Astazi, de la ora 16.30, Aerostar primeste vizita colegei de serie Sporting Liesti, in faza a treia a Cupei. De data aceasta, nu e loc de intors. Si nici de remiza, ca la ultima confruntare directa, intr-un amical disputat asta-vara si incheiat nedecis, 2-2. cine câstiga azi, merge mai departe. Iar pentru Aerostar, “mai departe” inseamna multe.

PUBLICITATE

Inclusiv un posibil derby cu concitadina Sport Club, in faza a patra a competitiei KO, ultima dinaintea intrarii in cursa a formatiilor din prima liga. Dar pentru a merge, in sfârsit, mai departe, “aviatorii” trebuie sa marcheze, lucru pe care nu l-au facut, in ciuda ocaziilor avute, in niciuna din primele doua runde de campionat, ambele soldate cu esecuri cu 1-0. Ce-i drept, nu doar finalizarea sufera, ci si constructia, motiv pentru care bacauanii incearca sa-si completeze compartimentul median cu un mijlocas liber de contract.

Daca Aerostar e pe “zero”, in schimb adversara de azi ocupa locul secund in clasamentul Seriei I, dupa Sport Club Bacau. Sporting Liesti are maximum de puncte, ultima victorie fiind obtinuta cu 3-0 (“dubla” Adamache si Sprinceana) impotriva celor de la Chiscani, “calaii” Aerostarului din etapa inaugurala. Liestiul are de partea sa moralul, Aerostarul insa vine cu avantajul terenului propriu si cu dorinta de a-si restarta sezonul. In plus, cutitul a ajuns la os: azi vedem daca taie sau nu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. AEROSTAR BACĂU (BC) – SPORTING LIEŞTI (GL) 7-6 după loviturile de departajare (2-2 după 90 şi 120 de minute, 5-4 la penalty-uri)
    Stadion: Aerostar (Bacău, jud. Bacău);

    ►Marcatori: Cezar Strat (22), Adrian Hurdubei (42) / George Bîrlădeanu (61), Jurghen Dushkaj (89)
    Au marcat la penalty-uri: Tudorache, Mihăeş, Blănaru, Honea, Padovei / Adamache, Bîrlădeanu, Manea, Sprânceană
    Au ratat la penalty-uri: Chirilă / D. Sandu, Filimon

LĂSAȚI UN MESAJ