Pentru singura divizionara C bacauana, Aerostar, sezonul oficial incepe la Vaslui. Astazi, de la ora 17.30, “aviatorii” vor intâlni nou promovata in Liga a III-a, Atletico Vaslui, in turul trei al Cupei României.

Programata intr-o mansa unica, confruntarea dintre Atletico si Aerostar are ca miza principala calificarea in faza urmatoare a Cupei, dar, totodata, reprezinta si un bun prilej de “spionaj” reciproc in vederea viitorului sezon de C care va incepe pe 29 august. “Nu am foarte multe date despre echipa vasluiana, insa, ca orice intâlnire de Cupa, meciul se anunta deschis oricarui rezultat”, a declarat antrenorul bacauanilor, Giani Florian.

Aerostar se afla in plina perioada de pregatire centralizata, insa acest lucru nu poate constitui un alibi pentru “aviatori”. “Vizam calificarea, chiar daca aceasta perioada de acumulari fizice ar putea sa ne afecteze prospetimea in joc. Ne dorim sa avem un parcurs cât mai lung in Cupa deoarece, pentru o echipa ca Aerostar, care isi propune sa scoata cât mai multi jucatori tineri la rampa, meciurile cu echipele din ligile superioare constituie o buna oportunitate in acest sens”, a precizat Florian, care va miza pe intreg lotul la jocul de azi, de la Vaslui.

PUBLICITATE

La finalul saptamânii trecute, Aerostar a sustinut doua jocuri de verificare, unul pierdut in compania colegei de Serie, Petrotub Roman (2-4) si unul câstigat contra campioanei judetului Bacau, Sport Club II (1-0).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ