Divizionara C Aerostar Bacau si-a aflat adversara din turul al treilea al Cupei României. Miercuri, 14 septembrie, de la ora 16.30, “aviatorii” vor primi vizita colegei de serie Sporting Liesti intr-un joc cu caracter de unica mansa.

Câstigatoarea va ajunge in turul patru, ultimul dinaintea intrarii in scena a prim-divizionarelor. Daca va trece de Sporting Liesti, Aerostar va juca, aproape sigur, cu cealalta divizionara C bacauana, Sport Club.

In aceste conditii, in octombrie, Bacaul ar urma sa primeasca vizita, fie pe “Aerostar”, fie pe “Letea”, a unei formatii de Liga I.

PUBLICITATE

Anul trecut, Sport Club dadea lovitura in Cupa, eliminând-o, la penalty-uri, pe CSU Craiova si cedând ulterior la limita, pe fondul unei grave greseli de arbitraj, confruntarea cu vice-campioana României de la acea data, ASA Târgu-Mures.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ