Partida din faza a patra a Cupei va avea loc marți, 10 septembrie, la Suceava. În ultima zi de mercato, „aviatorii” au mai adus un jucător din Liga I: mijlocașul Vlad Danale, de la Poli Iași

FRF a stabilit programul meciurilor din faza a patra a Cupei României, ultima dinaintea intrării în cursă a echipelor din Liga I. Singura echipă băcăuană rămasă în competiție, divizionara C Aerostar se va bate pentru accesul în „șaisprezecimile” de finală cu o altă grupare din eșalonul trei, Foresta Suceava.

Partida se va desfăsura în manșă unică, la Suceava, marți, 10 septembrie, de la ora 16.30. În turul precedent al Cupei, „aviatorii” s-au impus în urma loviturilor de la 11 metri (5-3, 1-1 după 90 și 120 de minute) contra Unirii Mircești, în timp ce Foresta a trecut cu 3-0 de Bucovina Rădăuți. Până la jocul din Cupă, de la Suceava, echipa antrenată de Daniel Munteanu pregătește partida de vineri, din runda a treia a campionatului, cu Ozana Târgu-Neamț, în deplasare.

Pentru acest meci, Aerostar nu va conta pe Tecuțanu și Gorovei (ambii suspendați după eliminările din confruntarea de etapa precedentă, cu Șomuz Fălticeni) și nici pe Artenie (operat de apendicită). La partida de la Târgu-Neamț, la Aerostar ar putea debuta ultima achiziție a clubului: Vlad Danale. Adus, sub formă de împrumut de la prim-divizionara Politehnica Iași, în ultima zi de mercato, Danale este un mijlocaș de bandă în vârstă de 21 de ani, care a disputat în acest sezon trei meciuri în primul eșalon. În returul sezonului precedent, Vlad Danale a evoluat la Sportul Snagov. „Este un fotbalist care ne va ajuta mult la mijlocul terenului”, l-a prezentat managerul „aviatorilor”, Gabriel Voicu.

După două etape, Aerostar este lidera Seriei I din Liga a III-a, alături de Oțelul Galați, ambele echipe având câte șase puncte și un golaveraj de 4-1.


PUBLICITATE