Pentru divizionara C Aerostar Bacau, primul meci oficial al sezonului va avea loc in deplasare. Miercuri, 12 august, de la ora 17.30, “aviatorii” vor evolua pe terenul nou promovatei in Liga a III-a, Atletico Vaslui, cu ocazia fazei a treia a Cupei României.

“Fiind vorba de Cupa României si având in vedere ca vorbim de o mansa unica, partida se anunta una deschisa.

Noi nu neglijam Cupa si, bineinteles, dorim sa ne calificam si sa ajungem cât mai departe in aceasta competitie”, a declarat antrenorul Aerostarului, Giani Florian, care vede in meciul de peste o saptamâna si o buna oportunitate pentru a lua pulsul unei viitoare adversare din campionat:

“Sigur, acest joc ne va permite sa vedem cum se prezinta o echipa precum Atletico Vaslui, cu care ne vom confrunta si in Seria I a Ligii a III-a”.

Pâna la jocul de Cupa, bacauanii vor sustine sâmbata, in deplasare, un meci de verificare in compania Petrotubului Roman.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ