Divizionara C CSM Moinesti viseaza la un “big-match” cu o echipa de prima liga in aceasta toamna. Si nu un simplu amical, ci o confruntare oficiala, in Cupa României! “Obiectivul nostru este sa aducem o formatie de Liga l la Moinesti. Poate chiar Steaua! Cred ca s-ar rupe orasul in doua daca ar veni trupa lui Reghe la noi”, a declarat antrenorul-jucator al moinestenilor, Sorin Trofin.

Pâna la un eventual super-joc cu Steaua, CSM Moinesti se vede nevoita sa dea o tura pe la… Papauti, in judetul Covasna. Conform imperecherilor facute de FRF, echipa bacauana va intâlni in turul al lll-lea al Cupei României, pe ACSFC Papauti, intr-un meci programat saptamâna viitoare, pe 13 august, de la 17.30.

Informatii de la vecinii din comuna

“Ce sa facem? Jucam si cu Papautiul, daca asa s-a potrivit”, a spus Sorin Trofin, a carui echipa a avut un debut fulminant in actuala editie a Cupei: 6-0 pe terenul concitadinei Aerostar. Tehnicianul moinestenilor a cules deja primele informatii despre adversara de saptamâna viitoare: “Am vorbit cu antrenorul celor de la FC Zagon, Calin Moldovan, Papautiul fiind un sat din comuna Zagon.

PUBLICITATE

Am fost avertizat ca vom intâlni un adversar care joaca destul de dur si care evolueaza pe un teren de dimensiuni mici si de o calitate redusa. E clar ca nu ne asteapta un meci usor, dar la fel de limpede este ca, daca tot vrei sa dai piept cu o formatie de prima liga, n-ai voie sa te impiedici de FC Papauti”.

Trofin, scos din echipa de Jitaru

Moinestenii pregatesc confruntarea de la Papauti sustinând doua noi meciuri-test. Astazi, elevii lui Trofin vor evolua in compania onestenilor de la FCM Dinamo, pentru ca in week-end sa intâlneasca echipa de juniori A a Sport Clubului pregatita de Giani Florian. La antrenamentele Moinestiului este asteptat si portarul Georgian Bordeanu, aflat in postura de jucator liber de contract.

Sosirea lui Bordeanu ar creste media de vârsta si de inaltime a echipei, dar si gradul de siguranta pe faza defensiva, stiute fiiind problemele din apararea CSM-ului. Noroc cu atacul, care, incepând din aceasta vara, beneficiaza de sustinerea unui mijlocas de mare perspectiva, imprumutat de la Vaslui: Ionut Jitaru. “In el ma vad pe mine la 19 ani. Deja m-a scos din echipa”, si-a laudat Trofin pupilul din linia mediana.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ