Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau va fi condusa si in urmatorii patru ani de Cristi Sava. Ex- arbitru divizionar si jurnalist, vreme de mai bine de un deceniu (1996-2007) al cotidianului “Desteptarea”, Cristi Sava a fost reales sâmbata, in unanimitate, ca presedinte al AJF Bacau.

La alegerile AJF, desfasurate sâmbata, in Sala Mare a Prefecturii Bacau au participat reprezentantii a 27 de cluburi afiliate. Sava ii va avea ca vicepresedinti pe Marius Ionica (UZU Darmanesti) si Nelu Hârlea (CSM Moinesti), in timp ce Comitetul Executiv va fi compus din: Mihai Voicu (Sportul Racaciuni), Traian Stoica (Gloria Zemes) si Marian Ciudin (LPS Bacau).

In functia de secretar general al forului bacauan a fost reconfirmat Traian Oancea, iar Ion Andries, Loren Gaspar si Remus Aparaschivei vor alcatui Comisia de Cenzori a AJF Bacau. “Am, in continuare, multe proiecte dintre care o buna parte se refera la dezvoltarea fotbalului de masa.

Totodata, sper ca in acest mandat sa reusesc construirea, cu finantare de la UEFA, un teren sintetic in Bacau”, a precizat Cristi Sava. O alta prioritate a presedintelui AJF este implementarea in judetul Bacau un proiect patentat in Germania si rezervat fotbalului juvenil.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ