Atacantul bacauan Andrei Cristea este aproape de prelungirea contractului cu echipa italiana Salernitana cu care a promovat in acest an Serie B.

Fotbalistul in vârsta de 31 de ani a plecat sâmbata cu formatia antrenata, din aceasta vara, de Vincenzo Torrente in stagiul de pregatire de la Cascia. In ciuda faptului ca a evoluat relativ putin in sezonul de primavara, Cristea este foarte apreciat de tifosii Salernitanei, acestia manifestându-si intreaga sustinere pentru jucatorul crescut la FCM Bacau.

“Cristea, sunt fanul tau. Demonstreaza-ti valoarea si vei avea intregul stadion Arechi la picioare”, este doar unul din zecile de mesaje scrise de suporterii Salernitanei pe site-ul “Granatissimi”.

PUBLICITATE

Curtat de mai multe echipe in aceasta vara, Andrei Cristea a declinat orice oferta deoarece intentioneaza sa continue la Salerno pentru cel putin inca un sezon: “Serie B reprezinta o provocare pentru mine, echipa si oras. Sper sa continui aici, unde avem, constant, 20-25.000 de fani la jocurile de acasa”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ