La începutul acestei saptamâni, Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” a fost gazda unei întreceri de fotbal, la care au participat copii de clasa a V-a si a VI-a din mai multe scoli din judet. La start s-au aliniat echipele de la C.N. Pedagogic, Liceul cu Program Sportiv, Scoala „Al. I. Cuza” si Scoala Gimnaziala Bijghir.

„Meciurile desfasurate între echipe au fost de 30 de minute, cu o pauza la 15 minute. Copiii s-au dovedit foarte motivati si au demonstrat ca sunt bine pregatiti, pentru ca am vazut faze uimitoare în atac si aparare”, a declarat prof. Costel Grigoroiu, organizatorul competitiei. Trofeul a fost câstigat de LPS, iar urmatoarele locuri au revenit Colegiului Pedagogic, Scolii Bijghir si Scolii „Cuza”. Toti fotbalistii au primit diplome si dulciuri asigurate de DJST Bacau.

Activitatea face parte din proiectul judetean „Turneul campionilor – Totul pentru sport, totul pentru sanatate”, care se afla la prima editie si se desfasoara sub egida Inspectoratului Scolar Judetean si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bacau. „Scopul proiectului este încurajarea sportului de masa, descoperirea si popularizarea talentelor, încurajarea copiilor aflati la început de drum în orice ramura sportiva.

PUBLICITATE

Pe lânga fotbal, în proiect mai sunt incluse competitii de sah, tenis de masa, handbal, un cros între generatii si o competitie de karate”, a precizat initiatorul proiectului, prof. dr. Liliana Adochitei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ