Debut de sezon fast pentru micutii fotbalisti care formeaza grupa de vârsta 2010-2011 a Aerostarului. In prima etapa de Interliga, gazduita in weekend, de baza sportiva “Green Club”, echipa antrenata de Costel Busaga a obtinut victorii pe linie.

Aerostar a trecut, pe rând, de Viitorul Bacau cu scorul de 7-1, de FC Bacau cu 6-3 si de FC Botosani cu 5-3. In urma acestui parcurs, “aviatorii” cei mici s-au instalat la sefia seriei.

“Chiar daca nu punem un foarte mare accent pe rezultate, aceste victorii ne bucura si ne arata ca suntem pe drumul cel bun.

PUBLICITATE

Pentru copii, cel putin, este un imbold deosebit”, a declarat antrenorul Busaga, care a mizat pe urmatoarea garnitura: Rares Vâlcu, Rares Sendrean, Luca Neaga, Rares Jusca, Victor Paval, Razvan Andrei si Luca Petrovschi, cu precizarea ca ultimii doi copii sunt nascuti in 2011.

Urmatoarea etapa de Interliga se va desfasura la Botosani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

 1. Referitor la acest articol trebuie facute unele completari :

  Interliga Națională de Fotbal – ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă
  (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă
  U7 (n. 2010), U8 (n. 2009), U9 (n. 2008) și U10 (n. 2007).

  AU PARTICIPAT 4 ECHIPE: FC BACAU, VIITORUL BACAU, AEROSTAR BACAU, FC BOTOSANI.
  FIECARE ECHIPA A PARTICIPAT LA TOATE CATEGORIILE DE VARSTA.

  ECHIPA AEROSTAR BACAU A CASTIGAT DOAR LA CATEGORIA U7.

  AR FI NORMAL SA FIE PREZENTATE TOATE REZULTATELE AVAND IN VEDERE CA AU PARTICIPAT 3 ECHIPE DIN BACAU.

 2. Este o competiție fără clasament,asta e valabil pentru d-l Busaga,poate nu este bine informat.La celelalte categorii de vârstă ce rezultate a avut Aerostarul???…si încă ceva…d-l Voicu,angajați d-le antrenori si nu mai lasati părinții să facă lucrul ăsta că sunteți penibili!!!!

 3. Din cite se poate desprinde din comentariile de mai sus exista multe frustrari, poate prea multe pentru o competitie rezervata copiilor. Eu cred ca pustii de la Aerostar tb felicitati pentru rezultatele lor chiar daca vorbim despre lipsa vreunui clasament….important este sa creasca frumos. Frustrarile nu fac bine nimanui

LĂSAȚI UN MESAJ