Viitorul suna bine pentru ca joaca bine. Gruparea condusa de Giani Capusa s-a clasat pe locul 3 la categoria de vârsta 2008 la Memorialul “Constantin Moldoveanu” desfasurat la Ploiesti, in urma cu o saptamâna. La competitia prahoveana, bacauanii au dat drumul la robinetul cu goluri: 9-0 cu Scoala de Fotbal “Daniel Chirita”, 2-2 cu Petrolul ’52, 2-1 cu Petrolul ’95, 4-0 cu Academica Clinceni si 7-0 in finala mica disputata contra cunostiintei din grupa, Petrolul ’52.

In componenta Francesco Badila, Catalin Badila, Iustin Ambarus, Rares Coteata, Alex Macrea, Andrei Gaciu, Rares Patrateanu (nascut in 2010), Razvan Ureche (cel mai bun jucator al turneului), Matei Ancuta si Razvan Luncanu, Viitorul Bacau a primit aplauze la scena deschisa.

“Sunt extrem de multumit de comportamentul copiilor si de faptul ca au fost foarte apreciati. Aceasta grupa a fost formata in urma cu doar jumatate de an, dar creste rapid si bine”, a declarat Giani Capusa, care a tinut sa remarce calitatea turneului ca grad de dificultate si ca organizare.

PUBLICITATE

La finalul saptamânii trecute a venit rândul picilor de la grupa de vârsta 2009 sa bifeze un loc onorabil, terminând intre primele patru echipe la turneul derulat la baza “Play”. La aceasta competitie, la 2009, Viitorul a mizat pe Izabella Varga, Rares Jigau, Teodor Danila, Andrei Gaciu, Edi Fusaru, Daniel Ciuraru, Rares Patrateanu, Mario Gal si Stefan Buculei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ