Baza „Green Club” din Șerbănești a găzduit în weekend „Bubu Junior Cup”, competiție rezervată categoriilor mici de vârstă. La grupa 2011, Aerostar a ocupat locul al treilea, cu un bilanț de patru victorii și o înfrângere. Micuții „aviatori” au câștigat la pas seria după ce au trecut cu 8-2 de FC Dinamo Bacău, cu 7-1 de Sportul Onești și cu 3-1 de Luceafărul Galați.

În semifinale, băcăuanii au fost învinși cu 4-1 de Juniorul Suceava, pentru ca în finala mică să se impună 2-1 contra Forestei Fălticeni.

„Turneul a reunit cele mai bune 16 echipe din Moldova, unde am reușit să ocupăm locul 3. Este un nou început atât pentru copii, cât și pentru mine deoarece am început un nou proiect la un club de tradiție și vrem să punem la Aerostar bazele unui centru de copii și juniori cât mai puternic.

Ne dorim ca în viitorul apropiat, o parte din copiii crescuți în centrul nostru să facă pasul către prima echipă”, a declarat antrenorul Nica Eusebiu, care a utilizat următorul lot: Andrei cel Mare, Denis Anghel, Alex Sujdea, Dragoș Sujdea, Șerban Vasilca, Luca Hazu, Fabrizio Catană, Luca David, Octavian Buliga, Damian Stanciu și Angelo Catană.