Saptamina viitoare, divizionara B Sport Club Bacau va avea parte de doua super-meciuri, ambele programate pe teren propriu.

Miercuri, 28 octombrie, de la ora 14.30, bacauanii vor primi vizita vicecampioanei Rominiei, ASA Tg. Mures, in “optimile” Cupei Rominiei, pentru ca simbata, 31 octombrie, de la ora 13.30, sa joace, tot pe “Letea”, in compania liderei Seriei I din liga secunda, Rapid Bucuresti.

Pentru a veni in sprijinul suporterilor, conducerea clubului bacauan a decis ca, incepind de luni, 26 octombrie, sa puna in vinzare biletele la ambele meciuri.

Tichetele se pot achizitiona la sediul clubului de la stadionul “Letea”, in fiecare zi, intre orele 8.00- 16.00. Un bilet la jocul cu ASA costa 15 lei, in timp ce intrarea la meciul cu Rapid se face cu un tichet in valoare de 10 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ