Gauss Racaciuni- Siretul Lespezi (sâmbata, ora 17.30/ in tur 1-2)

Campioana Bacaului, Gauss Racaciuni ataca promovarea in Liga a III-a. Invinsa weekendul trecut, cu 1-2, in deplasare, de iesenii de la Siretul Lespezi, in prima mansa a barajului de promovare in C, echipa antrenata de Gabi Bojescu are nevoie de o victorie cu 1-0 in returul programat sâmbata, de la ora 17.30, la Racaciuni. “Ne sta in puteri sa obtinem o victorie la scor de promovare, chiar daca ne vor lipsi unii jucatori”, a declarat Bojescu, facând referire la absenta lui Sascau, Gabi Boghian si Marian Tanasa.

“Avem o echipa destul de valoroasa si cred ca vom gasi solutii pentru a suplini lipsa celor trei”, a adaugat tehnicianul echipei din Racaciuni. Intre tur si retur, Gauss si-a facut mâna, adjudecându-si si Cupa României, faza judeteana dupa un succes categoric, cu 8-1, in finala disputata miercuri seara, pe stadionul “Aerostar”, contra colegei de campionat, Gloria Zemes.

PUBLICITATE

“Speram sa fie…fosta colega de campionat”, a zâmbit Gabi Bojescu, aflat cu gândul la o promovare istorica pentru Gauss care, in urma cu doar un an se afla in Liga a V-a. Deocamdata nu se stie ce solutii de finantare vor exista pentru ca echipa sa se poata inscrie in Liga a III-a, insa racaciunenii prefera sa nu vânda blana ursului din padure: “Mai intâi sa promovam noi si apoi vom mai vedea ce si cum”. Daca va face pasul catre Liga a III-a, Gauss ar deveni a doua divizionara C a judetului, dupa Aerostar Bacau.

Event campionat-Cupa

Dupa succesul din campionat, Gauss Racaciuni a cucerit si faza judeteana a Cupei României. In finala de miercuri, Gauss a spulberat cu 8-1 pe Gloria Zemes gratie golurilor marcate de Dobârceanu (min. 8, din 11 m), R. Gheorghe (’10 si ’57), Boghian (’59 si ’84), Sascau (’63), A. Intuneric (’82), Vl. Pavel (’87), respectiv Merlusca (’88, din 11 m). Gauss a inceput finala de pe “Aerostar” in formula: Sustac- Dediu, Bojescu, Negru, Sascau- Nica, Matei, Intuneric, R. Gheorghe, Dobârceanu- M. Tanasa. Au mai jucat: Vl. Pavel, Boghian si Cl. Filip.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ