Start cu stângul pentru campioana judetului Bacau, Gauss Racaciuni, in “barajul” de promovare in Liga a III-a. Sâmbata, in prima mansa a “barajului”, echipa antrenata de Gabi Bojescu a fost invinsa cu 2-1 in deplasare de iesenii de la Siretul Lespezi.

Golurile gazdelor au fost inscrise de Acatrinei (‘3) si C. Cârja (’80), in timp ce punctul bacauanilor a fost realizat de Ramon Gheorghe, in min. 5. Returul este programat sâmbata, 25 iunie, de la ora 17.30, la Racaciuni.

Infrângere si pentru campioana Neamtului, Vointa Ion Creanga, din a carei componenta fac parte si sase bacauani: Cosa, Dobos, Matei, Panainte, Bracau si Câmpanu.

Ion Creanga a pierdut cu 1-0 disputa “literar- fotbalistica” sustinuta pe teren propriu, contra botosanenilor de la Mihai Eminescu, indepartându-se, astfel, de posibilitatea de a activa in C.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ