22 iulie 2024
SportFotbal: Au dat amicalul pe Cupa

Fotbal: Au dat amicalul pe Cupa

Sport Club a renuntat la testul de miercuri cu Dunarea Galati deoarece, pe 28 august, cele doua formatii se vor intâlni intr-un joc oficial

Istoria se repeta



Pare un facut: pentru a doua oara in aceasta vara, sortii i-au harazit Sport Clubului ca adversar in Cupa României o echipa pe care gruparea bacauana urma sa o intâlneasca si intr-un meci de verificare. Mai intâi a fost cazul Monestiului, in faza a doua Cupei, pentru ca istoria sa se repete in turul patru al competitiei, in care Sport Club va juca impotriva Dunarii Galati. Daca amicalul cu Moinestiul (scor 1-1) a ramas in program ca o “incalzire” pentru meciul direct din Cupa (2-0 in favoarea bacauanilor), de data aceasta, insa, Sport Club a renuntat la testul de miercuri cu Dunarea Galati. “N-avea niciun rost sa ne intâlnim intr-un joc de verificare pentru ca dupa numai o saptamâna sa ne aflam din nou fata in fata in Cupa”, a motivat antrenorul divizionarei C bacauane, Sport Club, Viorel Tanase.

Isi intâlneste fosta echipa

O alta curiozitate a acestei confruntari este legata de faptul ca Viorel Tanase a antrenat-o pe Dunarea Galati in turul campionatului trecut. “Intr-adevar, ii cunosc bine pe jucatorii Dunarii deoarece pe cei mai multi i-am avut ca elevi. Sigur, intre timp, s-au produs unele modificari la echipa galateana, insa asta nu schimba prea mult datele problemei. Vom intâlni un adversar bun, dintr-o liga superioara, pe care-l putem elimina doar daca vom fi concentrati la capacitate maxima”, a declarat “Vioara”, care a urmarit sâmbata repriza a doua a amicalului sustinut de Dunarea in compania Botosaniului (scor 1-1), pe terenul “Baza Nautica” din Bacau: “Chiar daca aveam inregistrarea video, am tinut sa vad la fata locului o parte din joc”.

5-0 cu Petrotub Roman

Tot sâmbata, Sport Club a sustinut ultimul test al verii, surclasând cu 5-0 colega de serie Petrotub Roman, intr-un meci desfasurat pe stadionul “Letea”. Husein a deschis scorul in minutul 3, pentru ca pâna la finalul primei parti sa mai inscrie Dediu (’19) si Costin (’41). Dupa pauza, Miron si Bamba si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor. “Rezultatul are importanta sa, dar si mai mult ma bucura faptul ca baietii au tratat cu toata seriozitatea jocul. Remarc apetitul de gol al echipei, dar si atentia deosebita acordata pe faza defensiva”, a concluzionat Tanase, care a utilizat urmatoarea garnitura: Ariton – Dediu, Agache, Geaman, Luncanu – Pintea, Dumitriu – Vasiliu, R. Cojocaru, Husein – Costin. Dupa pauza au mai jucat: Stirbu, Savu, Adascalitei, Carp, Radutoiu, B. Ungureanu, Miron, Bamba, Hurdubei, Stoica, Intuneric, Blanaru.



spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri