In primul amical al verii, disputat vineri, pe “Municipa”, divizionara B Sport Club a invins cu 2-1 (0-1) nou promovata in Liga a lll-a, Cetatea Târgu-Neamt.

Victoria echipei antrenate de Viorel Tanase s-a conturat greu, oaspetii conducând la pauza cu 1-0 gratie reusitei de finete (“scarita” cu piciorul stâng, peste portar) a lui Ungureanu, din minutul 38.

Egalitatea a fost restabilita in min. 68, de Predoiu, care a fructificat o pasa in adâncime a lui Cl. Tudor, pentru ca zece minute mai târziu, Majer sa stabileasca scorul final dintr-o lovitura libera.

Saptamâna viitoare, Sport Club va sustine alte doua jocuri-test in Bacau: miercuri, cu Aerostar, iar sâmbata, cu Dunarea Galati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ