Transferat de la Salernitana la AS Martina Franca, atacantul bacauan Andrei Cristea a adus duminica prima victorie pentru noua sa echipa. Fostul international român a marcat in minutul 89 golul de 2-0 care a “inchis” tabela in jocul sustinut pe teren propriu contra lui Juve Stabia, in etapa a sasea a ligii a treia italiene.

“Golul sigurantei si al apoteozei finale l-a realizat noul intrat Cristea, care, cu un amestec de rapiditate si de tehnica, pornind din afara careului, l-a invins, cu o executie delicioasa, pe portarul campanilor, Russo”, a notat site-ul oficial al Martinei.

Intr-o grupa care numara mai multe foste prim-divizionare (Catania, Messina, Foggia, Lecce sau Catanzaro), Martina ocupa locul 14. Runda viitoare, pe 17 octombrie, echipa lui Cristea va evolua la Catanzaro, adica acolo unde in primavara, fostul atacant al FCM Bacau marca golul care ii mermitea Salernitanei sa revina in cursa pentru promovarea in B.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ