Invingatoare miercuri cu 2-0 la Piatra Neamt, contra Ceahlaului, in primul amical al iernii, Sport Club s-a impus cu acelasi scor si in al doilea joc de verificare din intersezon, disputat sâmbata, la Roman, contra Petrotubului.
Ambele goluri ale bacauanilor in testul de la Roman au fost realizate de Nemtanu in minutele 75 si 90. Victoria impotriva Petrotubului a fost dedicata de jucatorii bacauani antrenorului Cristi Popovici, care a implinit sâmbata vârsta de 48 de ani.

Nu doar Sport Club a incheiat saptamâna cu o victorie, ci si Aerostar. Vineri, la iesirea din cantonament, divizionara C bacauana a invins cu 1-0 pe CS Panciu, intr-un amical disputat la Nicolae Balcescu si decis de golul lui Artenie.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ