Fostul primar al Moineștiului devine ministru

5

Fostul primar al Moineștiului, actualul senator Viorel Ilie, este pe cale să devină primul ministru băcăuan în Guvernul Grindeanu, după ce Biroul Politic Central al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a decis retragerea sprijinului politic pentru copreședintele formațiunii, Daniel Constantin, vicepremier și ministru al Mediului, susțin surse din partid.

Potrivit surselor menționate, decizia ar fi fost luată cu peste 80 de voturi pentru și 12 împotrivă.

PUBLICITATE

De asemenea, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, ar urma să preia funcția de ministru al Mediului. În locul ei, liderul grupului senatorial ALDE, Viorel Ilie, urmează să devină ministru pentru Relația cu Parlamentul, au precizat aceleași surse.

Viorel Ilie, ales primar al municipiului Moinești în iunie 2016, a candidat, pe 11 decembrie, pentru funcția de senator, ocupând poziția nr. 1 pe lista ALDE.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. nu stiu multe despre politica orasului BACAU stiu doar ca masi bucura sa avem mai multi oameni dar OAMENI din BACAU sau din MOLDOVA in guvernul si in parlamentul RO caci de citiva ani buni se tot invirt doar ardeleni si olteni acest colt de tara MOLDOVA parca e uitat si de DZ probabil daca am avea si noi oameni din partile noastre macar di cind in cin siar mai aduce aminte de unde sunt caci in general uitativa si dv cita saracie e la noi in MOLDOVA si cum infloreste ARDEALUL .Soseaua ONESTI _BACAU E UN DEZASTRU O RUSINE A TARI PIATA BACAULUI asa am lasato acum 20 de ani cu tarabe tarabute asa e si acum tind cont ca e la 2 pasi de centru pacat de piata alimentara ca e frumos amenajata dar acele dughene sunt si azi acolo in fata pieti in spatele pieti e un focar de mizerie si de infectie iti este rusine sa spui ca esti din acest oras ……. ori cum imi doresc sa avem mai multi politiciieni in guvern si parlament

  2. Aneta : inainte de a scrie in mediul public mai pune mana pe un manual de gramatica la nivelul clasei a patra.
    Pe fond : Pitu Avram si-a demonstrat inca o data CARACTERUL.L-a tradat si pe Daniel Constantin cum i-a tradat de-a lungul carierei politice pe toti cei care l-au sustinut cand ii era lui mai greu.Ma astept , de fapt sunt sigur , ca d-na Cosa Maricica sa fie numita prefect.Acesta este nivelul politicii in Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ