Fie ca este vorba despre absolventi, someri sau angajati care vor o slujba mai buna, utilizatorii site-ului Desteptarea Jobs pot incarca CV-urile si cauta in oferta de locuri de munca. Deasemenea, companiile si institutiile publice pot afisa joburile disponibile.

Pentru persoanele care cauta un loc de munca

Accesul la particularitatile site-ului se face foarte usor. Pentru inceput trebuie sa va creati un cont, apoi trebuie completat formularul cu datele CV-ului. Pentru aceasta se da click pe butonul “INCARCA CV”.

PUBLICITATE

Dupa ce v-ati creat CV-ul, dati click pe JOB SEARCH si cautati jobul corespunzator pregatirii dvs. In dreptul fiecarui loc de munca este un buton “APLICA” pe care, daca-l apasati, CV-ul dvs. va fi trimis angajatorului respectiv.

Pentru companii

Si angajatorii trebuie sa-si creeze un cont pe site. Din meniul de sus, dati click pe “INSCRIE FIRMA” si urmati instructiunile. Dupa ce ati creat pagina de angajator, dati click pe “POSTEAZA JOB” si completati formularul.

In sectiunea “MY ACCOUNT” veti putea gasi CV-urile candidatilor care au aplicat pentru slujba oferita de dvs.

“Desteptarea Jobs” se alatura altor servicii oferite de site-ul desteptarea.ro.

Bacaul Vorbeste” ofera posibilitatea cititorilor sa-si exprime opiniile fata de problemele orasului, Desteptarea PDF da posibilitatea doritorilor sa acceseze pe computer ziarul asa cum apare pe hârtie, contra unui abonament lunar, iar prin intermediul aplicatiei Trimite Anunt pot fi trimise anunturi de mica publicitate care sa apara in editia tiparita.

Desteptarea.ro are o medie de 9.000 de vizitatori unici pe zi si 27.000 de prieteni pe Facebook.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ