Antrenorul multiplei campioane a României la volei feminin, Stiinta, a lansat un puternic semnal de alarma pentru a evita colapsul celei mai galonate echipe bacauane din ultimii 20 de ani

E un semnal de alarma. Mai mult decât atât, un adevarat strigat de ajutor. Lansat la capatul unei asteptari zadarnice. “Luni de zile am asteptat si ras-asteptat ca Primaria sa-si onoreze obligatiile pe care si le-a asumat pe Legea 350/ 20005.

Din pacate, orice asteptare are o limita, iar aceasta limita a fost demult depasita. Suntem in iunie si nu stim pe ce sume putem conta, lucru care da peste cap intreaga noastra strategie financiara si sportiva. Lot de jucatoare, pregatiri, obiective, toate sunt in suspensie. Pur si simplu, este inadmisibil modul in care suntem tratati”, a declarat Florin Grapa, antrenorul multiplei campioane a României la volei feminin, Stiinta Bacau.

“Echipa noastra este intr-un moment de rascruce, iar fara un ajutor financiar imediat, riscam sa ne prabusim. Asta nu inseamna ca ne desfiintam, ci ca trebuie sa ne luam adio de la ideea de performanta. Traversam cel mai critic moment posibil si va spun cu toata sinceritatea ca nu ma asteptam sa ajungem in aceasta situatie”, a precizat Grapa, care ii invita si ii asteapta lânga echipa pe toti sponsorii ce pot si doresc sa sprijine Stiinta:

PUBLICITATE

“Ma vad nevoit sa lansez acest strigat de ajutor prin intermediul presei si sper ca el sa-si gaseasca un ecou favorabil, iar agentii economici care pot sa ne ajute, sa o faca intr-un timp cât mai scurt”. Antrenorul Stiintei si-a facut public si e-mail-ul (floringrapa@yahoo.com), in speranta ca apelul sau va primi cât mai multe raspunsuri favorabile. Si cât mai iute deoarece “meciul” celei mai galonate echipe bacauane din ultimii 20 de ani a ajuns in tie-break. Cine serveste?


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Daca s ar uni cateva companii din Bacau care mai sunt cu profit pe piata Bacaului sa doneze cativa banii…e pacat sa pierdem asa un sport. frumos..fetele se straduiesc destul de mult sa reprezinte Bacaul cat mai bine…..

LĂSAȚI UN MESAJ