– bacauanii aflati duminica la Arena Mall au avut parte de un mini-concert organizat de Garnizoana Bacau, in colaborare cu Muzica Militara si Ansamblul “Plaiuri Bacauane” – evenimentul a fost dedicat implinirii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române

Atmosfera duminicala din Arena Mall a fost animata pe 24 ianuarie, de Muzica Militara si de acordurile muzicii populare, pe ritmul careia au dansat membrii Ansamblului “Plaiuri Bacauane”.

La initiativa mr. Marcel Balan, aprobata si sprijinita de cdor. Valerica Vrajescu, comandantul Bazei 95 Aeriene Bacau, membrii Muzicii Militare si Ansamblul “Plaiuri Bacauane” s-au gândit sa le reaminteasca bacauanilor semnificatia zilei de 24 ianuarie si in cinstea acestui moment, sa se prinda cu publicul intr-o hora a Unirii, jucata in premiera la Arena Mall.

“Am asistat la o premiera bacauana! Am ales ora 14 ca punct de incepere al spectacolului mizând pe faptul ca la aceasta ora multi bacauani obisnuiesc sa ia masa in oras sau se se plimbe, iar cu aceasta ocazie la readucem aminte de ziua semnificatia zilei de 24 ianuarie”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau

“Mi-a surâs ideea de flash mod pentru ca are priza la public. Lumea s-a adunat, ne-a ascultat, a aplaudat si s-a prins in hora cu noi. Pentru ei am ales doua piese, in ton cu evenimentul si le-am interpretat la chitara ‘Cuvântul lui Roata’ si ‘Hai sa intindem hora mare’”, spune mr. Marcel Balan, comandantul Comenduirii Garnizoanei Bacau (Ramona Ionescu)

“Marcam prin acest mini-spectacol Ziua Unirii Principatelor Române, astfel incât sa ne incadram si noi in activitatile desfasurate la nivel national, pe 24 ianuarie. La finalul spectacolului am recreat hora Unirii si publicul a dansat si a cântat cu noi”.
Valerica Vrajescu, comandantul Bazei 95 Aeriene Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Excepțională inițiativa. Numai ce am văzut postat aici mi-a arătat că a fost un spectacol de calitate. Realitatea, din teren, cred că a fost și mai faină, cu trăiri mai profunde.
    Armata, prin acest gest, dovedește respectul cuvenit zilei de 24 ianuarie și un scurt moment de educație patriotică tinerilor romani. Cel puțin așa tind să cred.Și nu este rău deloc.
    Deci ”Armata este cu noi” ! Și asta e bine.

    • ba, alifie, asta inseamna flashmob: un eveniment neanuntat, o mobilizare-fulger pentru a marca un eveniment, pentru a atrarge atentia. Daca era anuntat din timp nu mai era flasmob, era altceva. Doamne, au scapat toti idiotii la Internet!

  2. Mai Gelu, as fi preferat sa nu fie flashmob, ci un eveniment anuntat din timp la care sa fi participat si familia mea. Nu conteaza cum s-ar fi numit: fulger, trasnet, ploaie, ploicica, grindina…..

LĂSAȚI UN MESAJ