Fiscul bacauan si-a facut bagajele si se muta din binecunoscutul sediu din blocul “Bancorex”, de la intersectia strazilor Mioritei cu Stefan cel Mare (Podul Palosanu, vis-à-vis de fosta Curte de Apel). Mai nou, institutia va functiona in cladirea in care s-a aflat Trezoreria, de la intersectia strazilor Dumbravei cu Razboieni.

Practic, de acum inainte, aici vor merge contribuabilii – persoane fizice si juridice – sa isi depuna declaratiile fiscale, sa obtina caziere fiscale, adeverinte, certificate fiscale si alte documente specifice. Mutarea s-a produs in zilele de vineri si sâmbata, astfel ca bacauanii vor putea merge la noul sediu chiar de luni, 26 august, dupa cum ne-a declarat Adrian Anghel, purtatorul de cuvânt al Directiei de Finante Publice.

In sediul din blocul Bancorex vor functiona tot institutii ale Fiscului, dar cu rol de administrare si inspectie fiscala. Mutarea face parte din seria de masuri luate pentru reorganizarea ceruta de procesul de regionalizare. Totodata, se schimba si numele Administratiei Finantelor Publice, care se va numi Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau, parte a Regionalei cu sediul la Iasi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ