Societatile aflate in subordinea CL Bacau au nevoie de bani ca sa functioneze. Din acest motiv, va fi infiintata Thermoenergy SA, care va avea ca sarcina sa incaseze sumele datorate de bacauani pentru energia termica pe care o consuma.

“Am facut demersuri catre CL Bacau pentru infiintarea acestei societati deoarece se simtea nevoia gasirii unei solutii, alta decât cele precedente”, a declarat Neculai Olaru, directorul CET Bacau. Datoria totala a asociatiilor de proprietari catre CET Bacau este, in prezent, de 26 de milioane de lei.

“S-au incercat tot felul de metode, s-au adus tot felul de firme de recuperare, dar nu s-a reusit recuperarea sumelor, probabil si din cauza neparticiparii constructive a asociatiilor de proprietari”, arata directorul CET Bacau. Capitalul social initial al SC Thermoenergy SA va fi de 50.000 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Foarte, foarte necesara!!! Tot din bani publici vor fi platiti taietorii de frunza la caini, evident politici, din firma? Sunt curioasa cum o sa colecteze restantele! Ii bat pe restantieri? Cretinii alesi in CL au votat asa ceva? Daca da, atunci sa plateasca din banii lor proprii si personali firma lu’ peste prajit, nu din bugetul local.Sau poate se vor finanta DOAR din colectarea restantelor?!

LĂSAȚI UN MESAJ