Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat, la sfârșit de săptămână, activități suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul acțiunilor desfășurate polițiștii au constatat 19 infracțiuni și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 180 000 lei.

În perioada 8-10 ianuarie a.c., polițiștii structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale au acționat suplimentar, față de activitățile dispozitivelor curente din teren, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

În urma acțiunilor au fost constatate 19 infracțiuni, dintre care 5 de natură judiciară și 9 la regimul rutier.

PUBLICITATE

Polițiștii au intervenit și au aplicat în total 638 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 180 365 de lei.

Astfel, au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea 61/1991 și 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii structurilor rutiere și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat 549 de sancţiuni contravenţionale, au retras 11 certificate de înmatriculare şi au reţinut 35 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 7 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 14 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ