Punct final la editia a II-a a Proiectului educational, derulat la nivel judetean, „Unitate si diversitate sub un singur nume – Grigore Antipa”, care si-a propus constientizarea vietii si activitatii naturalistului Grigore Antipa sub patronajul caruia functioneaza liceul.

De asemenea, alte obiective propuse au fost îmbunatatirea relatiilor de comunicare si lucru în echipa între profesori – elevi, elevi – elevi, încurajarea participarii elevilor la activitatile extrascolare, formarea de aptitudini de lucru intelectuale si practice, de a se manifesta în cadrul concursurilor scolare.

La proiect au participat cu lucrari pe cele patru sectiuni (desene, machete, prezentari power point si eseuri) peste 180 de elevi din 16 unitati de învatamânt liceal si gimnazial din mediul urban si rural, fiind premiati un numar de 60 de concurenti. Partenerii proiectului, biolog Anca Tudor si muzeograf Florin Catalin Tofan de la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii ”Ion Borcea” Bacau, ing. Maria Ionos de la Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, precum si prof. dr. Aurel Stanciu – artist plastic, membru al Uniunii Artistilor Plastici – filiala Bacau, au jurizat lucrarile participantilor si au premiat concurentii.

PUBLICITATE

Coordonatorul proiectului, prof. Teodora Stanciu, de la Colegiul „Grigore Antipa”, a apreciat numarul impresionant de elevi care au depus un efort considerabil în realizarea lucrarilor precum si stradania coordonatorilor, calitatea deosebita a lucrarilor expuse, superioara celor prezentate la precedenta editie a proiectului, cât si originalitatea lucrarilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ