Peste 500 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii din Bacău, în perioada 16-17 martie a.c., în cadrul acțiunilor suplimentare organizate în județ pentru siguranța cetățeanului

În perioada 16-17 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat acțiuni în sistem integrat împreună cu jandarmii băcăuani, pentru creșterea siguranței rutiere, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În cadrul celor 9 filtre rutiere instituite au fost verificate peste 450 de autovehicule.

PUBLICITATE

Polițiștii au constatat 13 infracțiuni, dintre care 7 în flagrant delict și au aplicat 537 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 101 676 de lei.

Astfel, polițiștii au intervenit și au aplicat 22 de sancțiuni pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică și 28 de sancțiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere polițiștii au desfășurat activități în urma cărora au aplicat 324 de sancțiuni contravenționale, ca urmare a încălcării prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 42 de premise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ