Parintii elevei disparuta in urma cu doua zile spun ca fata nu a lasat sa se inteleaga ca ar avea probleme.

Si-a sunat mama cu doar doua ore inainte si era vesela. A plecat din camin sub pretextul ca merge la cumparaturi, la un magazin din apropiere, insa n-a mai revenit.

„Miercuri la 14.30 m-a sunat. Era foarte vesela ca si-a dat comanda pe internet de o pereche de adidasi. Apoi am incercat sa o mai sun si n-a mai raspuns. Pe la ora 16.00 m-a sunat doamna pedagoga sa ma anunte ca a disparut din camin. Din acel moment telefonul ei este inchis”, povesteste Minodora Pintea, mama adolescentei.

In aceeasi zi, Simona i-ar fi lasat unui tânar, care munceste in Irak si care ar fi fost iubitul ei, un mesaj in care spunea „Adio. Te rog, iarta-ma. Imi pare rau”. Din acel moment, familia a inceput sa se gândeasca la ce e mai rau.

„Din spusele fetelor de la camin, marti seara ar fi vorbit foarte mult cu cineva la telefon. Ar fi fost o discutie mai aprinsa”, spunea si Vasile Pintea, tatal fetei.

Barbatul a inceput sa o caute inca de joi dupa-amiaza pe malul canalului de fuga si a gasit plutind portofelul cu acte si bani al Simonei, imediat fiind solicitati pompierii pentru a o cauta in apa.

Misiunea de cautare a continuat si vineri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Vorbiti numai prostii. Este usor să ne dam cu părerea în loc să facem ceva pentru cei din jurul nostru. Oamenii care traiesc drame sub o forma sau alta, o trăiesc din cauza pasivității noastre. Poate avea nevoie de sustinerea, sfaturile celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ