Este titlul unei campanii a Asociatiei „Mie imi pasa” derulata luna trecuta si care s-a finalizat la inceputul acestei saptamâni.

La inceput, membrii asociatiei au lansat ideea de a colecta jucarii care urmau sa fie donate copiilor de la gradinita din Galbeni-Filipesti, unde, 14 copiii mergeau la „gradi” zi de zi, se asezau cuminti pe scaune si…stateau. Nu se jucau pentru ca nu aveau cu ce.

Bani de jucarii nu existau si nici nu puteau aduce de acasa, pentru ca unii dintre ei nu aveau nici acolo. Aceeasi situatie se inregistra si la gradinita din Hârlesti.

PUBLICITATE

Campania de colectare s-a intensificat, mai ales pe retelele de socializare, unde tot mai multi bacauani au raspuns afirmativ. Intre altele s-au donat si doua televizoare, doua dvd-playere si zeci de dvd-uri cu filme de desene animate, care, impreuna cu sutele de jucarii au fost duse copiilor din cele doua gradinite.

„M-am gândit ca noi, parintii unor copii mai norocosi (care ne impiedicam zilnic de jucarii prin casa) putem face «o magie» pentru ei, sa le umplem gradinita de jocuri, carti si jucarii, inimile de bucurie si fetisoarele triste de zâmbete.

Am ajuns la ei în momentul în care se pregateau sa plece, si n-o sa va vina sa credeti, dar au plâns, pentru ca nu voiau sa mearga acasa, ei voiau sa se joace.

I-am lasat fericiti, sa exploreze fiecare cutie plina cu surprize si sunt convinsa ca mult timp de-acum înainte vor veni cu drag la gradinita. O gradinita vesela, asa cum trebuie sa fie”, a declarat Roxana Rusu, presedintele Asociatiei „Mie imi pasa!” Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ