Voturile bacauanilor in competitia “Campionatul de bine” au facut ca FSC sa se califice in runda a doua. Gabriela Dragu Avadanii, asistent fundraising, le multumeste votantilor si ii roaga sa sustina in continuare proiectul destinat vârstnicilor:

“Speram si ne bazam in continuare pe sprijinul si suportul dumneavoastra pentru a putea trece si de cea de a doua runda, asta insemnând ca pâna pe 20 august sa aduna 700 de lei de la cel putin 10 donatori diferiti ca sa ajungem la suma de 1.000 de lei si sa ne calificam in semifinala.”

Cei care sunt interesati de proiectul FSC pot vizualiza fotografii din teren pe platforma “Bursa Binelui”, la proiectul „Fii alaturi de un batrân uitat”: https://www.bursabinelui.ro/ BursaBinelui/Proiecte/Fii-alaturi-de-un-batran-uitat).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ