Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a transmis directorilor de scoli din judet ca trebuie sa decida fiecare in parte daca unitatea de invatamant pe care o conduc va fi sau nu inchisa luni, 18 ianuarie.

ISJ le-a cerut conducerilor unitatilor scolare sa faca accesibile toate căile de acces spre scoli, sa echipeze corespunzator microbuzele școlare, sa incalzeasca sălile de curs si sa asigure alimentarea cu energie electrică a tuturor spațiilor de învățământ.

“Acolo unde nu sunt îndeplinite toate condițiile prezentate mai sus, iar directorul consideră că unitatea de învățământ TREBUIE ÎNCHISĂ, va informa, TELEFONIC, inspectorul școlar pentru management instituțional de care aparține unitatea de învățământ, PE TOT PARCURSUL ZILEI DE 17 ianuarie 2016 dar și LUNI, 18 ianuarie 2016, până la ORA 07.00” – se arata intr-un comunicvat postat pe site-ul ISJ Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Mda, in Bucuresti si in alte orase se pot inchide scolile, dar la Bacau Doamne fereasca Sfantu’ sa se inchida vreo scoala, ca vai tu, “si asa avem prea multe zile libere”. Pe naiba, suntem satuli pana peste cap. Programa e supra-incarcata, temele sunt mult prea grele, si cand te mai gandesti ca unii mai au si BAC/Evaluare Nationala, incepi sa te intrebi pe ce lume traiesti. Dar bine ati venit in Romania, tara unde elevii trebuie sa fie multilateral dezvoltati, iar nivelul “mediu” este confundat cu “olimpiada”.

  2. dupa cum vezi, ai prea multe zile libere “satuli” nu satui. te plangi de programa supra-incarcata, dar tu ce faci in timpu liber? inveti? eu nu cred si nu te judec.

LĂSAȚI UN MESAJ