Astăzi, 30.05.2016, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun ” Bacău a avut loc o activitate festivă dedicată trecerii în corpul ofiţerilor a plutonierului major Grădinariu Cătălin.

Festivitatea de avansare la gradul de sublocotenent s-a desfăşurat în prezenţa cadrelor din unitate.

Înaintarea în grad, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, vine ca urmare a promovării examenului organizat de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău în vederea ocupării unei funcţii vacante prin trecerea maiştrilor militari şi subofiţerilor în corpul ofiţerilor.

PUBLICITATE

Comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe, a prezentat ordinul de avansare şi numire în funcţie şi i-a urat mult succes în activitatea pe care urmează să o desfăşoare: „ Este un moment cu o semnificaţie deosebită pentru unitatea noastră, este un câştig pentru noi toţi; domeniul în care va activa colegul nostru este unul complex. Este o dovadă de profesionalism şi ambiţie având în vedere că selecţia a fost una riguroasă.” a declarat comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ