În municipiul de pe Trotus, „gongul” celei de-a XX-a editii a Festivalului Intrenational de muzica usoara „TI AMO” a vestit începutul acestei frumoase si antrenante manifestari, mult asteptate de catre  onesteni. Festivalul  a debutat cu o parada pe strazile municipiului, concurentii români si din strainatate fiind primiti la sala Consiliului Local de la Primaria Onesti de catre autoritatile municipiului. 

Mentionam ca din strainatate la editia din acest an sunt prezenti concurenti din Italia, Bulgaria, Malta, Republica Moldova, Ucraina si Belarus. La deschiderea acestui festival de prestigiu profesorul Theodor Adobricai, director al Casei de Cultura a Sindicatelor din Onesti a indemnat locuitorii municipiului sa fie mândri de cea de-a XX-a editie a Festivalului „TI AMO”.

In prima seara de concurs, de miercuri, 20 mai, pe scena s-a aflat bacauanca Stefania Alexa (din Bacau, care a revenit la Onesti dupa ce anul trecut a facut o frumoasa impresie artistica, acum fiind cea care a deschis festivalul. Alaturi de concurente din toata tara si din strainatate au evoluat si onestencele Teodora Dodiu si Amira Elena Stoica (la categoria 6-8 ani), Diana Ursache (la categoria 9-11 ani) si Bianca Ioana Alexe. Ea a interpretat melodia „Cea mai frumoasa stea”, fiind sustinuta de o galerie a colegilor sai de scoala.

PUBLICITATE

Dupa cea de-a doua seara de concurs concurentii  acestei editii jubiliare a festivalului onestean asteapta cu nerabdare deciziile juriului international (ce este condus de catre Titus Andrei, realizator de emisiuni radio la Societatea Româna de Radio), in privinta acordarii premiilor. Din judetul Bacau au mai evoluat  pe scena Festivalului „TI AMO” Sofia Elena Durlan, Nina Elena Manolache (ambele din Bacau) si onestencele Miruna Anton, Luca Sara, Delia Stefania Bogdanescu, Maria Diana Andries, Mara Suditu si Diana Andreea Andronic.

Gala festivalului onestean, cunoscut in tara, in Europa si in intreaga lume, va avea loc sâmbata, 23 mai, de la ora 17.   

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ