În perioada 11-12 august, Asociaţia RollingLow Moineşti organizează cel mai mare şi important eveniment al clubului de până acum, LOW N’ SLOW SUMMER FEST, destinat tuturor pasionaţilor de tunning auto din toată ţara.

La prima ediţie a festivalului, gazda manifestării şi sponsorul principal este Complexul Turistic MARIO (patron, Andrei Valeriu Marian), locaţie foarte apreciată şi cunoscută, în toată Moldova şi nu numai, care oferă spaţii pentru recreere, sport şi cazare.

Amatorii de maşini tunate din Moineşti, dar şi din alte localităţi ale judeţului şi din judeţele învecinate, vor avea ocazia ca, timp de două zile, să vadă maşinile, să asiste la prezentări şi demonstraţii, să discute cu participanţii şi proprietarii maşinilor, pe care le-au văzut până acum doar în poze, parcate în impresionantul spaţiu de lângă Complexul MARIO.

Accesul publicului este permis sâmbătă, 11 august, începând cu ora 10.00. De la ora 15.00, vizitatorii vor avea ocazia să participe la Lowest ride static şi airride, la diferite concursuri, printre care cel de ţinut janta.
Duminică 12 august, accesul publicului este permis tot de la ora 10.00, iar la ora 14.00 se va desfăşura festivitatea de premiere a câştigătorilor de la concursurile organizate.

Nu există taxă de acces pentru vizitatori.

Alte articole