La Slanic Moldova, in plina vara, turistii, dar si impatimitii folclorului, din judetul Bacau, dar si din judetele limitrofe, au ocazia sa participe, si in acest an, la un regal al muzicii populare, dar si la un Târg al Mestesugurilor Artistice Traditionale.

Manifestarile sunt organizate de centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Slanic Moldova, in perioada 19-21 iulie 2013.

Vor participa formatii coregrafice, solisti si grupuri vocal-instrumentale de amatori din mai multe localitati ale judetului Bacau, cum ar fi Solont -Cucuieti, Ghimes-Faget, Asau, Sascut-Sat, Moinesti, Oituz, Bacau, Brusturoasa, Palanca, Sanduleni, Saucetti, Faraoani, Gaiceana, Sarata etc.

PUBLICITATE

La Târgul Mestesugarilor au fost invitati mesteri populari in olarit, tesut, sculpura in lemn, costume populare, instrumente populare, pictura naiva, impletituri, din localitatile Bacau, Geoseni, Tarhaus, Strugari, Brusturoasa etc.

Festivalul debuteaza vineri, 19.07. 2013, ora 15, cu un spectaol folcloric, iar sâmbata, pe terasa Cazino, se deschide târgul mesterilor populari, de la ora 15, urmând un nou concurs de muzica populara. Duminica, de la ora 15, se va desfasura Spectacolul de Gala.

Sponsorul principal al festivalului este CAR EM Comanesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ