Central Plazza Bacău va găzdui în perioada 4-7 mai prima ediție a Festivalului de Spiritualitate, Medicină Naturistă și Terapii Complementare „Holistic Therapy” care își dorește să promoveze modalități de dezvoltare personală și de viață trăite în sănătate, armonie și pace. Festivalul, la care vor participa peste 400 de invitați, va cuprinde trei secțiuni principale.

Între acestea, vor avea loc expoziții cu vânzare de produse naturiste, standuri de carte, produse bio, organice, cristale și pietre semiprețioase, bijuterii și multe altele. La o altă secțiune vor fi prezentate terapii complementare, reiki, homeopatie, bioenergoterapie, medicină alternativă, astrologie, consultări tarot, cosmetică, masaj ș.a. În cadrul festivalului vor avea loc zilnic, între orele 10.00 și 20.00, conferințe, workshopuri și prelegeri susținute de specialiști în domeniu. Zilnic, vor fi incluse în program manifestări culturale și ambientale: muzică terapeutică și meditație, demonstrații de arte marțiale, expoziții foto, pictură, grafică, icoane.

„Îmi doresc ca oamenii să cunoască vindecarea holistică, să o acceseze cât mai mult pentru că este singura sigură și neinvazivă”, a declarat Cornelia Solomon, organizator, administrator Holistic Therapy Bacău.

PUBLICITATE

Florin Ștefănescu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ