Timp de trei zile suntem invitați într-o excursie temporală. Astfel, vom fi părtași ai vremurilor în care dacii și romanii făceau legea pe aceste meleaguri.

După deschidera de vineri seară, când de la ora 21.00 vom lua parte la un spectacol în centrul orașului, un spectacol cu dansuri și făclii, sâmbătă și duminică, toate activitățile se vor muta în Parcul Gherăiești.

Acolo, vor avea loc de la miezul zilei și până spre seară, demonstrații militare, ateliere meșteșugărești, tir cu arcul, gastronomie antică, lupte de gladiatori, târg de sclavi și multe alte lucruri interesante care ne vor purta în urmă cu 2000 de ani.

Nu vor lipsi personajele istorice, jocurile și…voia bună, ceea ce vor aduce ceva inedit pentru toți participanții, care, pe lângă relaxare și distracții vor răsfoi pagini memorabile din istoria noastră.

Festivalul Geto-Dacic Tamasidava este organizat de Asociația AROMAR și Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova, în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Bacău.

Alte articole