Fundatia Culturala „Georgeta si Mircea Cancicov” organizeaza cea de-a XIV – a editie Festivalului de Creatie Literara „Avangarda XXII”, manifestare care îsi propune descoperirea si promovarea creatorilor de poezie, proza scurta, teatru scurt, critica literara si eseu în limba româna – tineri si adulti, începatori si profesionisti -, a celui mai bun debut în volum, a celor mai buni poeti consacrati, precum si a celei mai bune antologii de autor, identificarea si promovarea celor mai valoroase reviste literare si de cultura de limba româna din tara si strainatate.

De asemenea, initiativa îsi mai propune descoperirea si promovarea valorilor autentice bacauane prin acordarea Premiilor Anuale ale Fundatiei „Georgeta si Mircea Cancicov” pentru Literatura, Cultura, Arte si Jurnalism.

La aceasta competitie pot participa: creatori de poezie, proza scurta, teatru si critica literara si/sau eseu în limba româna din tara, Basarabia, Bucovina (Ukraina), Voivodina (Serbia), Gyula (Ungaria) si din diaspora, cu cetatenia româna, a tarii de rezidenta sau cu dubla cetatenie, care nu au depasit vârsta de 47 de ani si nu au debutat editorial, au debutat editorial în perioada 2014 si nu au depasit vârsta de 47 de ani, nu au depasit vârsta de 65 de ani (scriitori profesionisti), precum si autori de antologii (din creatia unui singur sau a mai multor poeti) în limba româna, din tara, Basarabia, Bucovina (Ukraina), Voivodina (Serbia) si din diaspora, aparute în 2014, reviste literare si de cultura, creatori din domeniile literaturii, artelor, stiintei si învatamântului. Toate lucrarile vor fi expediate pâna la data de 28 august 2015 (data postei), pe adresa: Directia Judeteana pentru Cultura Bacau, Strada 9 Mai nr. 33, etaj III, C.P. 600066, cu mentiunea: „Pentru Festivalul de Creatie Literara Avangarda XXII”. Premierea va avea loc in luna octombrie.

PUBLICITATE

Relatii se pot obtine la telefon: 0334405419, mobil 0721/861045, e-mail: fundatiacancicov@gmail.com.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ