Asociatia Culturala Floricica in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Bacau, in parteneriat cu Scoala Populara de Arte si Meserii Bacau, organizeaza duminica, 29 mai, de la ora 17.00, in Parcul Cancicov din Bacau, cea de-a XIII-a editie a Festivalului Concurs de interpretate vocala a cântecului popular românesc „Bobocel de la Bacau”.

Vor fi prezenti in concurs participanti din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt si Vaslui, iar invitat va fi Ansamblul de copii „Rapsozii Ivestiului”.

Directorul festivalului este renumita interpreta de muzica populara, Maria Salaru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Este minunat ceea ce faceti pentru copii din judetul nostr,d-na Maria! Cu soiguranta ei nu vor uita niciodata momentele minunate petrecute in preajma dumneavoastra. sa ne traiti intr multi ani fericiti!

LĂSAȚI UN MESAJ