Femeile de succes din municipiul Bacau au fost invitate, joi dimineata, la Conferinta Regionala „Zece femei de nota zece” pentru a impartasi celorlalte invitate din experienta lor. Au beneficiat de aceste „marturisiri” reprezentante ale institutiilor publice din Bacau (AJOFM, DGASPC, ISJ, DSP, Politie etc.), ale unor fundatii, asociatii si companii.

Intâlnirea de la Hotelul „Dumbrava”, a fost, intr-un fel, „o sarbatoare a femeilor”, a explicat Gabriela Achihai, presedinte FSC, adaugând: „E nevoie de forta si de priceperea dumneavoastra pentru ca impreuna sa facem mai mult pentru comunitatea in care traim.” Ideea e ca in Bacau sa fie formata „o echipa de doamne” care sa-i ajute pe cei defavorizati. Amelia Pasare, presedinta Asociatiei Four Change, a prezentat proiectul din care face parte conferinta: ”

«EVA – Evolutie, Valoare, Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii» e un proiect de suflet si foarte drag noua, dedicat tuturor femeilor, din toate categoriile sociale. In cadrul acestuia, 900 de persoane au urmat cursuri de calificare, e vorba despre femei supuse discriminarii, dar lucram si cu femei de succes. Avem 1.000 de femei antreprenori, care au beneficiat de sprijin pentru a-si dezvolta abilitatile.”

Invitatele au vorbit despre inceputurile afacerii lor si despre reteta succesului. Unele au afirmat ca „trebuie sa fii pasionat”, sa vrei „sa devii propriul tau stapân”, dar „sa inaintezi cu pasi mici”, altele au afirmat ca „e nevoie de foarte multa munca”, mai mult decât de talent si abilitati. Cele „Zece femei de nota zece” invitate la conferinta au fost Ramona Herciu, Lacramioara Mocanu, Adina Rachiteanu, Raluca Voicu, Ramona Dârlea, Liliana Manole, Anca Moraru, Irina Pascu, Violeta Popescu si Geanina Ivu Vlad.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE