La data de 12 octombrie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul celor din cadrul Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Bacău, a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din municipiul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat că la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 00.00, tânărul de 23 de ani ar fi încercat să smulgă poșeta unei persoane de sex feminin, de 48 de ani, în timp ce aceasta se afla în scara unui bloc de locuințe de pe strada Panselelor din Bacău.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că la data de 23 iulie a.c., în jurul orei 23.00, bănuitul ar fi acostat o tânără de 26 de ani, aflată în scara unui bloc de pe strada Alecu Russo, și prin agresiune ar fi deposedat-o de o geantă în care se aflau 400 de lei, documente personale și un telefon mobil.

PUBLICITATE

Faţă de tânărul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ