Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi la data de 14.11.2014, în jurul orei 01.00, de către reprezentanţii unei unităţi medicale din Bacău, despre faptul că o persoană necunoscută a sustras din interiorul imobilului trei telefoane mobile.

Ajunşi imediat la faţa locului, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, o femeie de 46 de ani, din comuna Huruieşti.

Astfel poliţiştii au stabilit că femeia, în timp ce se afla în curtea unităţii medicale, a pătruns în incinta clădirii iar dintr-o încăpere a sustras trei telefoane mobile, după care a părăsit locul, fiind depistată ulterior de echipajul de poliţie în zona centrală a municipiului Bacău.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Le gasiti in Piata Centrala la “tuciurii ” care toata ziua te intreaba :’ telefoane ,telefoane ” sau tigari ,tigari !!!” Militienii locali” stau cu ei la barfa si se hlinzesc toata ziua !! Admirabila “cooperare” intre hoti si Politia Locala .

LĂSAȚI UN MESAJ