Ieri dimineata, la Spitalul Judetean Bacau s-a prezentat o femeie de 56 de ani, din Sascut, care a declarat că în urmă cu câteva ore a fost lovită de un autovehicul, al carui conducător auto a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 51 ani din Bucureşti.

S-a stabilit totodată că bărbatul, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2- E 85, pe directia Adjud-Bacau, a oprit într-o parcare amenajată pe drumul naţional, unde a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura şi a lovit cu bara protecţie spate pe femeia de 56 ani, care se afla în spatele autoutilitarei.

Dupa impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea fără a anunţa organele de politie.

Atat conducatorul auto cat şi victima, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ