Seara de miercuri, 31 august, s-a dovedit incântatoare pentru cele câteva sute de bacauani care au iesit la promenada in Parcul Catedralei, acolo unde s-a desfasurat cea de-a II-a editie din stagiunea 2016 a evenimentului intitulat „Concert pentru Suflet”, un moment oferit publicului de catre „Salonul de Piane” cu sprijinul Primariei Municipiului Bacau.

Daca iubitorii acestor serate erau obisnuiti cu muzica, de aceasta data, Mioara Iacob, organizatoarea acestor evenimente, a oferit publicului o seara „altfel”, o seara in care, daca muzica a fost „regina”, „regale” a fost dansul. Editia a II-a din acest an a „Concetului pentru Suflet” a debutat la ora 19.00 cu o piesa de teatru de papusi, pusa intr-o scena improvizata de catre actorii Ciprian Cârstiuc, Laura Cârstiuc si Iulian Solomon de la Teatrul de Papusi Traditional Bacau, un moment savurat la maxim nu numai de cei mici. Dupa teatru, dansul a fost cel care a pus „stapâniere” pe Parcul Catedralei, perechile de dansatori sportivi de performanta de la Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau cucerind publicul si obtinând ropote de aplauze.

La fel de ovationata a fost si formatia Blue Crew, o trupa de dans modern de la Academia de Dans Adamas Bacau. Programul a fost completat de muzica, pe scena din Parcul Catedralei evoluând elevi ai Colegiului National de Arta „George Apostu” si de la „Palatul Copiilor”. Invitatul serii a fost saxofonistul Claudiu Farcas, care a incântat prezenta cu un recital care a fost completat in background de dansatorii de la Tango Social Club Bacau.

PUBLICITATE

„A fost o seara reusita, chiar minunata, iar acest lucru il spun aplauzele pe care le-au primit toti cei care au evoluat pe scena noastra. Programul a fost altfel de aceasta data iar publicul a fost incântat de tot ce a vazut astfel incât, pe viitor, vom mai avea in vedere sa oferim bacauanilor spectacole de dans”, a declarat Mioara Iacob, organizatoarea seratelor „Concert pentru Suflet”, care ne-a dezvaluit ca, peste doua saptamâni, la ultima editie „Concert pentru Suflet” din aceasta stagiune, bacauanii vor primi pe lânga momentele devenite traditionale acestor serate si un recital cu formatia „Memory”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ