21 iunie 2024
SportFC Viitorul Onești obține o victorie senzațională cu SR Brașov în Liga...

FC Viitorul Onești obține o victorie senzațională cu SR Brașov în Liga a 3-a

Echipa de fotbal FC Viitorul Onești a obținut o victorie uimitoare într-un meci restanță din Liga a 3-a împotriva SR Brașov, dominând jocul de la început până la sfârșit și încheind cu un scor incredibil de 6-1.

Meciul a debutat cu o prestație strălucitoare a tinerilor talenți ai echipei, Gabriel Moței (Academia Viitorul Onești) și Ciprian Șincu, care au deschis scorul cu două goluri în prima repriză. La finalul primei părți, tabela arăta 2-1 în favoarea gazdelor.Cu toate acestea, FC Viitorul Onești și-a intensificat jocul în cea de-a doua repriză, mai ales în ultimele minute ale meciului. Tânărul Roberto Bortoș (jucător al Academiei de Fotbal Viitorul Onești), recent revenit după o accidentare, a oferit o performanță uluitoare, reușind un hattrick în minutele 53, 82 și 84, aducând publicului un spectacol extraordinar.

Pentru a închide meciul cu cheie, Vasile Padovei a marcat în minutul 92, stabilind scorul final la 6-1 în favoarea echipei gazdă.

Această victorie impresionantă reprezintă un moment de bucurie pentru FC Viitorul Onești și pentru suporterii lor pasionați. Echipa a demonstrat un joc controlat și o abilitate excepțională în a-și finaliza șansele de gol. Felicitări jucătorilor pentru această performanță remarcabilă!

FC Viitorul Onești le mulțumește tuturor suporterilor fideli care i-au susținut cu entuziasm din tribune și promite să continue să ofere spectacol pe teren în meciurile viitoare din Liga a 3-a.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img